Kennissenkring

Contactnetwerk

Sociaal contactnetwerk en afspreekplatform voor actieve alleenstaanden/singles

* Hoe werkt het contact-netwerk.
* Je eigen interesses invullen tot een visitekaartje.
* Selecteren van deelnemers die jij zoekt.

Het Contact-netwerk

Op zoek naar leuke mensen in je eigen regio, van je eigen leeftijd en met een gedeelde interesse. Dan kunnen we vast en zeker iets voor jouw betekenen. We voor zien al meer dan 25 jaar in een behoefte.

Met ons online Contact-netwerk dat zich op een speciaal beveiligde website bevindt, kun je gemakkelijk met andere alleenstaanden in contact komen om samen iets af te spreken in de vrije tijd.

De beveiliging bestaat uit een ssl verbinding en de netwerkgegevens worden veilig achter een inlogcode opgeslagen, zodat alleen de actieve deelnemers toegang hebben. (Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.)

Hoe doe je mee

Door het aanmeldformulier in te vullen en de aanmeldingsprocedure te doorlopen.

Eigen interesses invullen

Alle deelnemers vinken op het aanmeldingsformulier aan wat zijn/haar interesses zijn. Je kunt kiezen uit:

Wandelen (zodat anderen jou kunnen benaderen om af te kunnen spreken voor een wandeling)

Fietsen (als u op zoek bent naar een fietsmaatje, andere fietsliefhebbers kunnen je dan benaderen.)

Uitstapjes/dagje weg (om aan te geven dat je in bent om samen met anderen af te spreken voor een dagje stad of het samen bezoeken van een dagattractie)

Cultuur/musea (je geeft hiermee aan dat je een liefhebber bent van cultuur en met iemand of een groepje een museum zou willen bezoeken)

Theater/film/dansavonden (het begint vaak met een tip op het prikbord dat er een bepaalde voorstelling of film speelt, je reageert en bestelt samen kaarten. Als je dit aanvinkt kunnen de andere deelnemers jou benaderen voor een leuke voorstelling)

Muziek (live)concerten (ook eens naar een concert van je favoriete artiest? Tip dan de andere deelnemers op het prikbord en geeft door het aanvinken aan dat je ook in bent om met een ander een concert te bezoeken.

Oude historische steden (vanuit kennissenkring zijn als veel stadswandelingen georganiseerd. Binnenkort zetten we ook een aantal tips op deze site, waardoor je snel iets af kunt spreken. Door dit thema aan te vinken geef je aan dat jij ook in bent om een dagje een historische stad te bezoeken.)

Kunst kijken (wil jij ook met iemand of een groepje een museum voor beeldende kunst, een tentoonstelling of galerie te bezoeken. Vink deze mogelijkheid aan en je men weet dat men ook jou kan uitnodigen.)

Reizen (is je eigen weg plannen. Ouderwets reizen zonder al te veel voorgekookte bestemmingen is nog steeds een passie van veel mensen. Het best en leukste is het natuurlijk om samen met anderen plannen te maken. Klikt het dan is het gegarandeerd een succes. Vink deze mogelijkheid aan als reizen je passie is en anderen je mogen benaderen om samen plannen te maken. Je kunt ook natuurlijk zelf reislustige deelnemers benaderen of een oproepje op het prikbord plaatsen.)

Vakantie actief (wie graag iets onderneemt in z'n vakantie kan dit hier aangeven. Zo weten anderen je te vinden om met jou verder te praten over vakantieplannen en weet jij ook via het netwerk de juiste mensen te vinden die dit item hebben aangevinkt.)

Vakantie zon (heerlijk even een weekje opladen in het zonnetje. Waarom niet je hebt het al zo vaak bedacht. Maar nu kun je kenbaar maken dat jij dit een goed idee vindt en weten anderen je waarschijnlijk te vinden om samen plannen te maken.)

Thema vakantie (vakantie houden is leuk, maar in zo'n vakantie samen bezig zijn met een onderwerp dat je interesse heeft, is voor veel mensen nog leuker. Vind nu gelijkgestemden in ons netwerk en geef zelf aan dat jij in bent voor een dergelijk vakantie. Een oproep op het prikbord met een concreet voorstel of interessegebied is zeer efficiënt.)

Uit eten restaurant/ eetcafé (dit is een heel populair item bij onze netwerk-deelnemers. Samen af spreken voor een maandelijks etentje in een min of meer vast groepje wordt veel gedaan. Geef aan dat jij ook benaderd wilt worden voor mensen die een initiatief nemen voor een gezamenlijk etentje. En je ontvangt vast uitnodigingen.)

Eetgroep (bij toerbeurt koken bij iemand thuis. Dit item is in opkomst. Maak bekend dat jij het leuk zou vinden om samen met anderen een kookgroepje te vormen. De meest voorkomende vorm is beurtelings bij-elkaar eten)

Globaal uw eigen gegevens

Zodat u en alle deelnemers een globaal beeld kunnen krijgen van elkaar.

U vult uw voornaam, leeftijd, man/vrouw, opleiding, beroep, provincie, woonplaats, telefoonnummer (niet verplicht), en emailadres in.

Daarnaast geeft u aan of u mannen en/of vrouwen zou willen ontmoeten en of deze bij voorkeur jonger of ouder dan 50 jaar zouden moeten zijn.

Je kunt ook een persoonlijke opmerking plaatsen.

Een telefoonnummer is niet verplicht en dit geldt ook voor de foto.

Geen achternamen en adressen zodat uw privacy niet in het geding komt.

Visitekaartje

Van iedere deelnemer wordt hiervan automatisch een visitekaartje in het netwerk opgenomen zoals hieronder is afgebeeld. visitekaartje deelnemer contact-netwerk

Deze worden automatisch aan de hand van het door u ingevoerde gegevens. Naderhand kunt u uw gegevens nog wijzigen/wissen.

Selecteren van deelnemers

Je kunt uit alle alleenstaande deelnemers mensen selecteren op leeftijd, provincie, man/vrouw en zijn/haar interessegebieden.

Dan vervolgens verschijnen alle deelnemers die voldoen aan de door u ingevoerde selectie.

Zo heb je dus snel een lijstje met mensen die met jouw interesses delen en deze kun je benaderen per email of telefoon. Om samen iets af te spreken rond jullie favoriete vrijetijdsbesteding. (Of ze contacten jouw natuurlijk)

Alleen mensen die zelf aan het contact-netwerk deelnemen hebben zo inzage in het contact-netwerk. Wel zo'n prettig idee lijkt ons.

Lees ook de informatie over het prikbord.

Zie ook het overzicht en de aantallen van mensen die geinteresseerd zijn in een bepaalde activiteit