50-plussers van harte welkom

Kennissenkring en 50-plussers

In principe maakt het niet uit hoe oud je bent om goed gebruik te kunnen maken van ons contactnetwerk. Maar omdat ouderen en jongeren toch wel wat verschillen in vrije tijdbesteding, hebben we een extra manier ingebouwd om aan te geven dat je liever met 50-plussers zou willen kennismaken.

Geef je eigen 50-plus voorkeur aan

Je kunt al op het inschrijfformulier aangeven dat je bij voorkeur 50-plus deelnemers wilt ontmoeten. Dit wordt dan op jouw visitekaartje in het contactnetwerk vermeld zodat anderen direct je voorkeur kunnen zien.

Ander uitgaanspatroon

Veelal vinden 50-plus deelnemers het prettiger om met leeftijdsgenoten op te trekken en gezamenlijke activiteiten te ontwikkelen. Als je de vijftig bent gepasseerd heb je zo je eigen manieren van uitgaan ontwikkeld. Denk aan vaker uitstapjes en dagjes weg en minder naar het café of discotheek. Daardoor voelt men elkaar beter aan dan in een qua leeftijd meer divers single gezelschap.

Vaak ook zijn er ook geen kinderen meer thuis en beschik je over meer vrije uren, ook buiten het weekend. Kortom, je beschikt als iets oudere deelnemer vaak over meer vrije tijd om samen met leeftijdgenoten erop uit te gaan en gezellige activiteiten te ontwikkelen.

50-plus vrienden en vriendinnen

Het Kennissenkring contactnetwerk voor alleenstaanden/ singles is prima te gebruiken als je op zoek bent naar 50-plus vriendschap, een vriendin of vriendinnen, een vriend of vrienden, een reisgenoot, een wandelmaatje, fietsmaatje, wandelgroep of vakantiemaatje. Of op termijn misschien een nieuwe relatie.

Contactnetwerk populair bij 50-plussers

Dat ons sociaal-netwerk de oudere leeftijdsgroep aanspreekt, mag duidelijk zijn uit het feit dat minimaal 50% van de deelnemers uit 50-plussers bestaat. Dus gewoon gezellig wat afspreken voor bijvoorbeeld een gezamenlijke wandeling, een fietstocht of een dagje naar een historische stad.

Deel dit artikel