Het Prikbord geeft een boost aan het netwerk

Prikbord en Nieuwsbrief voor gezamenlijke activiteiten

Ons alleenstaanden netwerk maakt gebruik van een digitaal Prikbord. Deze is samen met het netwerk beveiligd met een inlog en een veilige ssl verbinding. Op het Prikbord kun je elkaar uitnodigen maar ook direct aanmelden voor een gezamenlijke activiteit. In feite heb je via het Prikbord de aandacht van alle deelnemers ineens en kun je zien wie er zoal mee gaan doen met de betreffende activiteit.

Maandelijkse Nieuwsbrief

Om iedereen betrokken te houden sturen we eens per maand een Nieuwsbrief met voorbeelden van de laatste uitnodigingen en uitgaanstips.

Direct reageren via het Prikbord

Je kunt op het Prikbord direct op de uitnodigingen reageren. Je naam en e-mailadres komen dan bij de desbetreffende activiteit te staan. Zodat er automatisch groepjes ontstaan die ook allemaal onderling met elkaar kunnen e-mailen.

Benieuwd? Klik hier om je aan te melden.

Aansluiten bestaande groepjes

Naast nieuwe en eenmalige activiteiten maken ook bestaande wandelgroepen, eet-groepjes en uitgaansgroepen hiervan gebruik. Je kunt op alle uitnodigingen voor gezamenlijke activiteiten reageren en meedoen. Een ieder kan z'n eigen oproepjes en uitnodigingen samenstellen, wijzigen en er weer afhalen. Samen wat ondernemen, daar draait het om. Je leert zo op een ontspannen wijze nieuwe mensen kennen en je bent samen gezellig bezig. Reageren is dan eenvoudig via e-mail of telefoon. Ook voor het opzetten van een nieuw groepje wordt het Prikbord veelvuldig gebruikt.

Eenvoudig zelf mensen uitnodigen

Deelnemers beschikken over een speciaal formulier, waarmee je in een paar minuten een oproepje in elkaar zet. Om de netwerkdeelnemers uit te nodigen voor bijvoorbeeld een wandeling of een dagje uit. Je haalt de uitnodiging er ook zelf weer af als je mensen hebt gevonden.

Voorbeeld formulier

Voorbeeld van het formulier

 

Eigen groepje oprichten?

Heel gemakkelijk via het prikbord

Je kunt binnen ons Kennissenkring-netwerk ook je eigen groepje oprichten of onderbrengen. Bijvoorbeeld om iedere zondag een strandwandeling te maken. Of iedere maand een galerie of museum te bezoeken. Werkt goed want je kunt gebruik maken van ons netwerk en faciliteiten als Prikbord en aanmeldsysteem.

Bovendien vinden veel mensen het in z'n algemeenheid prettig om in een vaste frequentie in wisselende samenstelling maar met een aantal bekenden, af te spreken.
Het moet daarbij ten alle tijde duidelijk zijn dat het een activiteit van ons Kennissenkring-netwerk betreft, daarom zijn er een paar spelregels.

Spelregels
  • Geef je je groep een naam dan staat hier altijd Kennissenkring afgekort KK-voor. Bijvoorbeeld "KK-de Strandlopers".
  • Publicatie en aanmelden loopt altijd alleen maar via het Prikbord en aanmeldsysteem, dus niet via een privĂ© e-mailadres of van een andere organisatie. Dit om alle netwerkdeelnemers altijd de kans te geven om deel te nemen.
  • Alle deelnemers zijn in principe deelnemer aan het Kennissenkring-netwerk.
  • Er kan geen deelnemers bijdrage gevraagd worden voor de overhead en organisatiekosten.

Deel dit artikel